Beauty Award

Op 14 januari kwam een lang gekoesterde droom uit…

We zijn genomineerd voor de Beauty Award
in de categorie Beste Schoonheidssalon (klein) 2019!!

Wij zijn natuurlijk superblij en supertrots! Op 14 april 2019 hadden wij een Gala avond gehad, waar wij te horen hebben gekregen dat we 2e zijn geworden!

Hiermee behoren wij tot de top 3 van Beste Schoonheidssalons van Nederland, categorie klein, regio West.
​​​​​​​
Je zal begrijpen dat hier een heel proces aan vooraf is gegaan. Ik zal hieronder onze reis omschrijven.

~~~~~~>>> De Beauty Award is dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er worden in zeven categorieën awards uitgereikt. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek. Dit jaar wordt de prestigieuze wedstrijd voor de tiende keer georganiseerd, een jubileumeditie dus!

Nadat deelnemers zich hebben ingeschreven voor deelname aan de Beauty Award ontvangen zij een reglement op basis waarvan zij de inzending maken. Na de sluitingsdatum worden alle inzendingen door de juryleden beoordeeld tijdens een jurybijeenkomst om de schoonheidsspecialisten en salons vast te stellen die een bezoek van de Mystery Guest kunnen verwachten. Dit betekent overigens niet dat deze salons genomineerd zijn! Na de volgende jurybijeenkomst(en) worden er per categorie drie genomineerden vastgesteld (in uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden). De winnaars van de Beauty Award worden tijdens een spectaculaire gala-avond bekend gemaakt. <<<~~~~~~

Beauty Award

Op 10 september 2018 opende de inschrijving voor deze Award. Ik heb mijzelf toen direct aangemeld en ben aan het schrijven gegaan. Ik moest namelijk een heel boekwerk maken waarin alle facetten van de salon, van mij, het personeel en mijn ondernemerschap aan bod kwamen. Uren en uren en uren werk zit in dit boekwerk, maar wat geweldig leuk om te doen. Goed om weer eens even door een vergrootglas naar je bedrijf te kijken om zo verbeterpunten aan te kunnen brengen. Op 9 november moest de inzending binnen zijn, waarna er een selectie plaats zou vinden.

Beauty Award

Wanneer je geselecteerd zou worden, zou je een bezoek krijgen van een Mysterie Guest, maar uiteraard werd dat niet van te voren kenbaar gemaakt en wist je dus niet of er wel iemand zou komen, en zo wel, wanneer dan? Het was dus even heel spannend… Maar wat waren we blij toen we er op zaterdag 29 december 2018 bij het afrekenen achter kwamen dat Melissa de Mysterie Guest in de stoel had liggen. Dat betekende in elk geval dat we wel een ronde verder waren gekomen! En toen moesten we weer wachten….

Beauty Award

Tot 14 januari, dan zou het verlossende antwoord volgen… Ik liep op deze bewuste maandagochtend bij de groothandel om inkopen te doen, toen ik mijn mail checkte…. wat!!!!! Ik kon het gewoon niet geloven, we zijn genomineerd en staan hiermee direct in de TOP 3 van BESTE SALONS VAN NEDERLAND!!!!

Beauty Award

Er was echter nog 1 hindernis. Op 24 januari moest ik op jurygesprek bij het Van der Valk hotel in Breukelen. Hier  mocht ik mijzelf vertegenwoordigen tegenover een 5-koppige jury van allemaal vaktoppers met jarenlange ervaring in het vak… best spannend dus, maar ik heb er van genoten!!! Ik vond het zo leuk en kon wel blijven kletsen.

Beauty Award

Op 12 februari hebben we met alle 20 genomineerden uit alle categorieën een super leuke dag gehad met een workshop en een heerlijke lunch. Tijdens deze dag werden er interviews gehouden door Kim Kotter, welke op de gala avond uitgezonden zullen worden.

 

Dus nu is het wachten, wachten, wachten en uitkijken naar die super spannende avond op 14 april. Maar eerst…. lekker genieten van mijn topteam en shoppen voor dé jurk. We gaan er een onvergetelijke avond van maken!

Ik wil jou heel erg bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren.
Ik wil mijn fantastische team bedanken voor hun inzet met ziel en zaligheid.
En ik wil mijn gezin bedanken voor hun liefde en geduld….
Dankje, dankje, dankje!

Liefs,
Tanja 

Beauty Award