Diamond Microdermabrasie

 De nieuwe methode Microdermabrasie: Diamond Peeling

Wat is Diamond Microdermabrasie?

Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder allergische reacties, zichtbaar te verbeteren. Door middel van een ronddraaiende diamantkristallen schijf, worden dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd met als gevolg dat de onderliggende huidlagen gestimuleerd worden tot een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd. Na slechts één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan.

De Diamond Microdermabrasie is de meest comfortabele voor de huid. Doordat de huid diep gereinigd wordt, staat deze open voor een intensieve opname van werkstoffen. Daarom wordt aansluitend een masker aangebracht (Microdermabrasie I) of worden hoogwaardige werkstoffen door middel van ultrasoon geluidsgolven in de huid gesluisd (Microdermabrasie II). De geluidsgolven zorgen ervoor dat de werkstoffen nog dieper in de huid terecht kunnen komen.

Wat kunt u verwachten van Diamond Microdermabrasie?​​​​​​​

Vermindering van:
* rimpels
* acné- en oppervlakkige littekens
* verstopte poriën
* grove poriën
* pigmentstoringen en –vlekken
* donkere kringen en verslapping
* beschadiging door de zon
* droge en schilferige huid.

Verbetering van:
* algehele conditie van de huid
* egale huidskleur
* verfijning van de huidstructuur
* huidverjonging en tegengaan huidveroudering
* bloedcirculatie
* aanmaak collageen en elastine

Microdermabrasie

Wanneer kan Diamond Microdermabrasie worden toegepast?

Op nagenoeg elke huid kan de Diamond Microdermabrasie worden toegepast. Er zijn echter enkele huidaandoeningen waarmee rekening moet worden gehouden, deze komen tijdens de intake aan de orde.

Aantal behandelingen en tarieven

Eén enkele behandeling geeft reeds zichtbare verbetering. Echter het is beter om een reeks van 4 behandelingen met tussenpozen van één tot 2 weken toe te passen. Direct na elke behandeling is de huid iets verdund en dus extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Na een kuur kan het resultaat optimaal worden behouden door een vervolgbehandeling te nemen na 4 tot maximaal 6 weken. Om het effect van de behandeling te ondersteunen en het maximale uit de behandeling te halen, is het van belang dat u uw huid tijdens de kuur verzorgt met aangepaste producten.

Heeft u vragen of wilt u weten of de behandeling geschikt is voor u?

Neemt u dan gerust contact op, ik geef u graag persoonlijk advies.

Prijzen

Diamond Microdermabrasie I (ca. 60 min.)

€   85,00 Reinigen, Diamond Microdermabrasie, kalmeren, vitaminemasker
€ 320,00 Een kuur van 4 behandelingen (bij betaling ineens na 1e behandeling)