Pedicure

​​​​​​​

Omdat onze voeten ook wel wat extra aandacht verdienen, kunt u naast onze diverse schoonheidsbehandelingen nu ook Pedicure behandelingen boeken.

U kunt kiezen uit:
– € 30 – Mini behandeling van 30 minuten
Tijdens deze behandeling krijgt u een voetbad en de nagels worden geknipt en gevijld. Uw nagelriemen worden behandeld met olie en worden teruggeduwd. De voeten worden gescrubd en vervolgens worden uw voeten heerlijk gemasseerd met een verzorgende voetcrème.

– € 45 – Basis behandeling van 45 minuten
Tijdens deze behandeling worden uw nagels geknipt en gevijld. Uw nagelriemen worden behandeld met olie en worden teruggeduwd. Eelt wordt verwijderd en eventuele nagelproblemen worden behandeld. Wanneer de tijd het toelaat worden uw voeten gescrubd en heerlijk gemasseerd met een verzorgende voetcrème.

– € 60 – Luxe behandeling van 60 minuten
Dit is een combinatie van de mini en basisbehandeling. U krijgt een voetbad en de nagels worden geknipt en gevijld. Uw nagelriemen worden behandeld met olie en worden teruggeduwd. Eelt wordt verwijderd en eventuele nagelproblemen worden behandeld. De voeten worden gescrubd en vervolgens worden uw voeten heerlijk gemasseerd met een verzorgende voetcrème.

– € 15 – Nagels lakken tijdens behandeling

Afbeeldingsresultaat voor elim voetverzorgingAfbeeldingsresultaat voor elim voetverzorging