Permanente Make-up

 

Wake up with make-up

 • Permanente Make-up | Beauty | Salon Esté
 • Permanente Make-up | Beauty | Salon Esté
 • Permanente Make-up | Beauty | Salon Esté
 • Correctie vorm en kleur van oude PMU
 • Wenkbrauwen hairstrokes
 • Wenkbrauwen hairstrokes

Wat is Permanente Make up

Permanente Make up is een behandeling waarbij d.m.v. kleine naaldjes pigment in de huid wordt ingebracht. U kunt bij Salon Esté terecht voor Cosmetische pigmentatie en vorm- en kleurcorrectie.

Voor wie is Permanente Make up geschikt

Permanente Make up is geschikt voor elke man of vrouw die er verzorgd uit wil zien. Ook voor vrouwen die moeite hebben zichzelf op te maken of die allergisch zijn voor make up is de behandeling zeer geschikt.

De behandeling

 

Bij Permanente Make-Up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit het zwembad of de zee komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een hartelijke lachbui of een romantische film een traantje wegpinkt. Uw Permanente Make-Up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken uw gezicht sprekend.

Allereerst wordt er een intakeformulier ingevuld. De wenkbrauwen worden altijd eerst voorgetekend met de kleur die vooraf in overleg met de klant is bepaald. Wanneer klant zijn of haar goedkeuring heeft gegeven, wordt er gestart met de behandeling.

Bij Salon Esté worden alle pigmentaties altijd in twee behandelingen aangebracht met een tussenpauze van 6 weken. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment aan te brengen. Hierdoor kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd. (Indien nodig kan er een derde behandeling als service gegeven worden)

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Na de behandeling krijgt de klant een nabehandelingsformulier mee, waarin staat vermeld hoe de behandelde huid verzorgd moet worden de dagen ná de behandeling. U dient de behandelde huid 5 dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort.

De behandeling wordt over het algemeen als `goed te doen` ervaren. Om de behandeling enigszins toch wat comfortabeler te ondergaan, kunt u bij de huisarts Emla crème aanvragen. Dit is een verdovende crème en mag u 30 minuten voor de behandeling ruim aanbrengen op het te behandelen gebied van de wenkbrauwen. Emla crème mag NIET rond de ogen aangebracht worden. Een tube van 5 ml is voldoende voor de behandelingen.

Heeft u vragen of wilt u weten of een behandeling geschikt is voor u? Neemt u dan gerust contact op. Ik geef u graag persoonlijk advies tijdens een intake gesprek.

GGD-vergunning

Sinds 1 juni 2007 mag PMU (Permanent Make-Up) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning (www.veiligpmu.nl). Salon Esté beschikt over deze vergunning. Ik werk dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting bij alle behandelingen die ik uitvoer. Daarom besteed ik hier tijdens een intake gesprek veel aandacht aan.

NSGP

Ook is Salon Esté aangesloten bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten). De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU), medische pigmentatie (MP) of een allround PMU-specialiste.

Gallerij

 

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Mooi gevormde wenkbrauwen geven uw gezicht meer uitstraling

Wenkbrauwen vormen voor een groot gedeelte uw uitstraling. Heeft u smalle of dunne wenkbrauwen? of mist u wellicht een stukje, dan is Permanente Make up ideaal voor u. Met Permanente Make up kunnen uw wenkbrauwen prachtig gecorrigeerd worden. Bij Salon Esté wordt gewerkt met de haartjes-, schaduw-, en ombrétechniek. Zo worden er mooie, natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd.

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Een natuurlijk ogende Eyeliner

Wilt u een mooie natuurlijke oogopslag, of een wat meer dramatische look? Dan is een eyeliner ideaal voor u. Er zijn verschillende mogelijkheden om een mooie eyeliner te creëren.

Veelgestelde vragen

 

Algemeen

 • Omdat er in de lederhuid gewerkt wordt, is het verstandig minimaal 6 weken te wachten voor de volgende behandeling gedaan wordt. De huid is dan voldoende hersteld.

 • Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling.

  Na het aanbrengen van wenkbrauwen adviseer ik u het gebruik van een Sunblock. Deze crème beschermd de huid tegen het blekende effect van dag- en zonlicht.

 • Indien u Permanente Make-up heeft die niet naar uw zin is, of veel te donker is uitgevallen is er veel mogelijk met kleurcorrecties. Echter, er zijn gevallen waarbij het pigment zal moeten worden verwijderd met laser.

Heeft u vragen of wilt u weten of een behandeling geschikt is voor u?

Neemt u dan gerust contact op. Ik geef u graag persoonlijk advies tijdens een intake gesprek.

BEKIJK HIER DE PRIJSLIJST